В петък около 19:00 часа, в автобус от масовия градски транспорт,

...
В петък около 19:00 часа, в автобус от масовия градски транспорт,
Коментари Харесай

Агресия във Варна! Двама добричлии съдраха фланелката на пътник в автобуса

В петък към 19:00 часа, в рейс от масовия градски превоз, две незнайни лица  са отправили обиди и закани към жител, пътуващ в рейса, като са скъсали тениската му. Това оповестиха от полицията във Варна.

След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинители на действието са С.Д. (22 г.) и Д.Т. (22 г.), двамата от Добрич, известни на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са арестувани за период до 24 часа.
На слведващия ден, към 09:20 часа, е постъпил сигнал за това, че пред входа на жилище, намиращо се в ж.к. «Вл. Варненчик», на 42-годишен мъж е нанесена телесна щета, изразяваща се в строшаване на нос и увреждане на бял дроб. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е Д.Д. (18 г.) от Варна. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д.Д. е арестуван за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР